Confidentialitate
Scurta prezentare
Confidentialitate nu este doar un termen, pentru noi, ci o situatie extrem de serioasa. Datele si actiunile dvs. in cadrul platformei sunt folosite exclusiv pentru a va oferii serviciile noastre. Este obligatia noastra morala si legala de a nu permite acestor date sa fie utilizate de alte persoane sau companii, in afara noastra.

Pentru ca dvs. sa puteti intelege mai bine cum sunt colectate si utilizate aceste date, acest document va ofera detalii asupra fiecarui aspect legat de datele dvs.

In lipsa unor prevederi contractuale sau inscrisuri oficiale, termenii scrisi cu litere mari in cadrul acestui document, vor avea sensul descris in sectiunea de Termeni si Conditii a acestui portal.

PRIN UTILIZAREA PLATFORMEI CLOUD ProMedLine, DECLARATI CA SUNTETI DE ACORD CU COLECTAREA SI UTILIZAREA DATELOR DUMNEAVOASTRA ASTFEL CUM SUNT DESCRISE IN PREZENTUL DOCUMENT. IN CAZUL IN CARE NU SUNTETI DE ACORD CU PREVEDERILE ACESTUI DOCUMENT, VA INFORMAM CA NU PUTETI UTILIZA SERVICIILE OFERITE IN CADRUL PLATFORMEI.
Colectarea si utilizarea datelor
- Pentru crearea unui cont va vor fi solicitate urmatoarele date personale:

Nume si prenume;
Date de contact (precum numar de telefon, adresa de e-mail, etc.).

Aceste date sunt utilizate stric in scopul efectuarii de programari medicale in cadrul platformei ProMedLine.


- Platforma noastra nu stocheaza informatii de tip "cookie" in mod voit. Cu toate acestea, exista posibilitatea ca anumite module utilizate in cadrul platformei sa stocheze anumite date de ordin tehnic, cu scopul unic de a optimiza viteza de operare in cadrul platformei.

- Datele dvs. sunt stocate exclusiv pe serverele noastre si nu pe ale furnizorilor e servicii medicale (cabinete, clinici.)

- De asemenea, vom colecta si stoca toata corespondenta pe care ne-o transmiteti, precum email-uri sau intrebari referitoare la serviciile oferite.

- Date cu caracter medical, cum ar fi rapoarte medicale, diagnostice sau rezultate ale analizelor, pe care unitatile medicale inscrise in platforma aleg sa le trimite in format electronic, sunt stocate, de asemenea, pe serverele noastre. Aceste date intra sub incidenta legiilor si nu pot fi utilizate de nimeni fara acordul dvs. explicit.

- Datele dumneavoastra vor fi folosite de catre Furnizor in vederea furnizarii Serviciilor, dupa cum urmeaza:

pentru efectuarea programarilor la consultatii medicale si transmiterea acestora catre unitatea medicala dorita;
pentru furnizarea informatiilor solicitate si pentru a raspunde corespondentei primite de la dumneavoastra;
pentru a fi contactati atunci cand situatia o cere.

- Datele dvs. vor fi pastrate pe servere pana in momentul in care dvs. veti decide sa nu mai utilizati serviciile noastre. In momentul solicitarii dvs. de stergere a contului, toate datele dvs. vor fi sterse de pe serverele noastre.

Datele dumneavoastra vor fi accesate numai de catre salariatii si unitatile medicale contractante ale Furnizorului, numai in scopul furnizarii Serviciilor.

- Furnizorul va stoca Datele Personale oferite de Utilizator pe toata durata Contractului. La momentul incetarii Contractului, toate Datele despre respectivul Utilizator vor fi sterse.
Obligatiile utilizatorilor
- In calitate de Utilizator al Serviciilor noastre, aveti urmatoarele obligatii:

- sa furnizati Date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt cerute de formularele de pe Platforma on-line, pentru efectuarea programarilor pentru consultatii medicale, atunci cand este cazul. In cazul in care Datele dumneavoastra nu sunt adevarate, exacte si complete, aveti obligatia de a ne notifica in cel mai scurt timp pentru corectarea erorilor;
- sa mentineti si sa innoiti Datele dumneavoastra pentru a fi conforme cu realitatea, atunci cand situatia o cere;
- sa nu publicati recenzii si evaluari ale serviciilor sau unitatilor medicale din cadrul platformei, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;

In caz de nerespectare a acestor conditii, Furnizorul se va disocia de autorul acestora, va sterge informatiile respective si va actiona pe cale legala.
Modificarea si completarea politicii de confidentialitate
- Ne rezervam dreptul de a modifica/completa prezenta Politica de confidentialitate din cand in cand, ca urmare a schimbarilor legislative sau a tipului de Servicii oferite.

- Actualizarile politicii de confidentialitate vor fi publicate pe Platforma si vor intra in vigoare din momentul publicarii.

- Prin continuarea folosirii Platformei on-line, ulterior intrarii in vigoare a anumitor actualizari, Utilizatorul este de acord sa le respecte.

- Va recomandam sa verificati periodic aceasta politica de confidentialitate.

- IN CAZUL IN CARE UTILIZATORUL NU DORITI SA ACCEPTATI PREZENTA POLITCA DE CONFIDENTIALITATE, INCLUSIV MODIFICARILE/COMPLETARILE ULTERIOARE, NU VETI MAI PUTEA UTILIZA PLATFORMA SI SERVICIILE OFERITE IN CADRUL ACESTEIA.